Veiklos redagavimas
Nuotrauka
Rodoma klientų puslapyje prie veiklos. Išsaugoma iškart ją pasirinkus.
Veiklos nuotrauka
Veiklos sustabdymas
Sustabdyta veikla neberodoma klientams, o būsimi jos užsiėmimai be rezervacijų pašalinami. Veiklą galėsite atkurti.